Oogappels seizoen 5 vanaf woensdag 13 september te zien op NPO 1

Oogappels seizoen 5 vanaf woensdag 13 september te zien op NPO 1
Dramaserie laat nieuwe levensfases zien

Kijktip :

Vanaf woensdag 13 september zitten fans van de serie Oogappels weer goed bij NPO 1, want dan is het tijd voor de aftrap van het nieuwe seizoen. Het vijfde seizoen staat in het teken van nieuwe levensfases. Oogappels vertelt het verhaal van vier compleet verschillende gezinnen, die worstelen met de opvoeding van hun pubers.

Oogappels gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tegenslagen en nieuwe kansen
Ouders zwaaien hun kinderen uit, stellen gaan uit elkaar en carrières lopen niet zoals gepland. Alles komt weer voorbij in de nieuwe reeks van Oogappels. In de eerste aflevering maakt Chris zich op voor zijn vertrek. Hansje voert geen klap uit op school en tussen haar en Merel botert het totaal niet. Mees heeft eindelijk een eigen plek gevonden en gaat het huis uit.

Nieuwe acteurs
Pip en Jeroen blijken toch wel erg verschillend te zijn en Danny kan in Amsterdam zijn draai niet vinden. Max, Dina en Tim krijgen een flinke dreun te verwerken en Erik moet onder ogen zien dat zijn vader hard achteruitgaat. In het nieuwe seizoen zijn ook een aantal nieuwe acteurs te zien, waaronder Idriss Nabil, Minne Koole, Janni Goslinga en Ali Ben Horsting. Ook onder anderen Malou Gorter, Eva van der Gucht, Bracha van Doesburgh en Jeroen Spitzenberger spelen in de serie.

Het nieuwe seizoen van Oogappels is vanaf woensdag 13 september wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's