Bekijk de trailer van Oogappels seizoen 5, vanaf 15 september op NPO 1

Bekijk de trailer van Oogappels seizoen 5, vanaf 15 september op NPO 1

Bekijk de trailer van <em>Oogappels</em> seizoen 5, vanaf 15 september op NPO 1 De serie volgt vier gezinnen van verschillende samenstellingen: gescheiden, getrouwd, single, met kinderen in huis, adoptiekinderen enzovoorts. In elk huishouden is in ieder geval één puber te vinden om de puberproblemen die bij een gezinsleven horen ook handen en voeten te geven. Hoe gaan de pubers en de ouders met die problemen om? Vanaf woensdag 15 september is er elke woensdag een nieuwe aflevering te zien om 20.30 uur op NPO 1 en NPO Start. De volgende aflevering is dan vooruit te kijken op NPO Plus. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Oogappels kunt streamen. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Cast Oogappels hoopt na succes op tweede kerstfilm' (video) Bekijk deze video » All Stars & Zonen vanaf 31 augustus terug op NPO 3, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Oogappels seizoen 5, vanaf 15 september op NPO 1

De serie volgt vier gezinnen van verschillende samenstellingen: gescheiden, getrouwd, single, met kinderen in huis, adoptiekinderen enzovoorts. In elk huishouden is in ieder geval één puber te vinden om de puberproblemen die bij een gezinsleven horen ook handen en voeten te geven. Hoe gaan de pubers en de ouders met die problemen om?

Vanaf woensdag 15 september is er elke woensdag een nieuwe aflevering te zien om 20.30 uur op NPO 1 en NPO Start. De volgende aflevering is dan vooruit te kijken op NPO Plus.

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je Oogappels kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's