FC Twente - Ajax live op tv en online (Eredivisie)

FC Twente - Ajax live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in vijfde speelronde

Sport :

Op zondag 17 september spelen Ajax en FC Twente in de vijfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Maurice Steijn is op z'n zachtst gezegd niet geweldig begonnen aan het Eredivisieseizoen: tegen zowel Excelsior als tegen Fortuna Sittard werden punten verloren. Nu donderdag de Europa League campagne begint voor de Amsterdammers, moeten ze er wel staan. Een overwinning in de Grolsch Veste zal ze daarom goed doen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Twente - Ajax is zondag 17 september om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV