Nieuwe talkshow Van Roosmalen & Groenteman start maandag op NPO 3

Nieuwe talkshow Van Roosmalen & Groenteman start maandag op NPO 3
Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman terug van SBS-uitstapje

Kijktip :

Vanaf maandag kun je kijken naar de fonkelnieuwe talkshow Van Roosmalen & Groenteman. De titel verraadt het al, het gaat om een praatprogramma met Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. Ze keren terug bij NPO 3.

Van Roosmalen & Groenteman gemist? Kijk elke uitzending terug via Gids.tv.

Metamorfose
Tot voor kort presenteerden de twee het programma Media Inside op NPO 3, maar deze talkshow krijgt een kleine metamorfose. De titel is anders, ook verhuist de show naar de maandagavond. Wel is Van Roosmalen & Groenteman opnieuw te zien bij NPO 3, dit terwijl de heren afgelopen zomer nog een uitstapje maakten naar SBS6.

Ironische blik
Tijdens de zomerstop van Vandaag Inside namen Van Roosmalen en Groenteman het stokje over van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Marcel & Gijs begon voorzichtig maar won aan populariteit. Toch smaakte de ‘snuffelstage’ bij Talpa blijkbaar niet naar meer en keren ze nu terug op het oude vertrouwde nest BNNVARA. Ook nu laten ze met hun ironische blik en met bekende gasten hun licht schijnen op de afgelopen mediaweek.

Van Roosmalen & Groenteman is vanaf 18 september elke maandag om 20.20 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Van Roosmalen & Groenteman terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's