Wat vinden Job Knoester en Raymond Mens van Marcel & Gijs als vervanger Vandaag Inside?

Wat vinden Job Knoester en Raymond Mens van Marcel & Gijs als vervanger Vandaag Inside?

Wat vinden Job Knoester en Raymond Mens van <em>Marcel &amp; Gijs</em> als vervanger <em>Vandaag Inside</em>? Bekijk in de video hierboven: medium Liesbeth krijgt applaus van Marcel & Gijs Marcel & Gijs blijft achter Vandaag Inside aan hobbelen als het om de kijkcijfers gaat, maar de meningen over het programma lijken wel steeds positiever te worden. Zo laat Job Knoester, een van de vaste gasten van Vandaag Inside, duidelijk op Twitter weten wat hij van de nieuwe talkshow vindt. ‘Vaak een glimlach en soms zelfs hardop’Knoester had niet veel verwachtingen van de talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. “Maar ik kijk toch echt met stijgend plezier. Vaak een glimlach en soms zelfs hardop.” Volgens Job had Johan Derksen dus toch gelijk, maar hij wil wel iets duidelijk maken. “Nee. Dit is geen openlijke sollicitatie voor mensen dat weer denken.” Raymond Mens, ook regelmatig te gast bij Vandaag Inside, is het met Knoester eens. “Merk steeds vaker dat ik met een brede glimlach zit te kijken. Leuke gasten en fijne dynamiek. Het gaat weliswaar een stuk trager dan VI, maar dat is prima op een zwoele zomeravond.” Bekijk de tweets van Job Knoester en Raymond Mens hieronder. Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Same here! Merk steeds vaker dat ik met een brede glimlach zit te kijken. Leuke gasten en fijne dynamiek. Het gaat weliswaar een stuk trager dan VI, maar dat is prima op een zwoele zomeravond.— Raymond Mens (@raymondmens) June 22, 2023 Marcel & Gijs: ‘Zou minister Dennis Wiersma zijn gaan schoppen of zo?’ Bekijk deze video » Marcel & Gijs gemist? Medium Liesbeth zorgde woensdag voor bijzondere tv: 'Ik kijk nooit' Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen KRAAKT catering NPO: 'Met geen vinger aangeraakt' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video »
Talkshow :
Wat vinden Job Knoester en Raymond Mens van Marcel & Gijs als vervanger Vandaag Inside?
Vrijdag 23 juni 2023 om 16:26

Bekijk in de video hierboven: medium Liesbeth krijgt applaus van Marcel & Gijs

Marcel & Gijs blijft achter Vandaag Inside aan hobbelen als het om de kijkcijfers gaat, maar de meningen over het programma lijken wel steeds positiever te worden. Zo laat Job Knoester, een van de vaste gasten van Vandaag Inside, duidelijk op Twitter weten wat hij van de nieuwe talkshow vindt.

‘Vaak een glimlach en soms zelfs hardop’
Knoester had niet veel verwachtingen van de talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. “Maar ik kijk toch echt met stijgend plezier. Vaak een glimlach en soms zelfs hardop.” Volgens Job had Johan Derksen dus toch gelijk, maar hij wil wel iets duidelijk maken. “Nee. Dit is geen openlijke sollicitatie voor mensen dat weer denken.” Raymond Mens, ook regelmatig te gast bij Vandaag Inside, is het met Knoester eens. “Merk steeds vaker dat ik met een brede glimlach zit te kijken. Leuke gasten en fijne dynamiek. Het gaat weliswaar een stuk trager dan VI, maar dat is prima op een zwoele zomeravond.”

Bekijk de tweets van Job Knoester en Raymond Mens hieronder.

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's