Feyenoord - Go Ahead Eagles live op tv en online (Eredivisie)

Feyenoord - Go Ahead Eagles live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in de zevende speelronde

Sport :

Op zaterdag 30 september spelen Feyenoord en Go Ahead Eagles in de zevende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Go Ahead Eagles

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Eagles speelde deze week nog een inhaalwedstrijd, in tegenstelling tot de Rotterdammers. Dat zal Feyenoord fysiek op een voorsprong zetten. Van de laatste vijf wedstrijden won Feyenoord er vijf en op 6 november 2016 wonnen de Eagles er voor het laatst eentje: in eigen huis met 1-0. Datzelfde seizoen won Feyenoord in eigen Kuip overigens met 8-0 van de Hanzestedelingen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 15.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Go Ahead Eagles is zaterdag 30 september om 16.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV