Recensie: Nowhere op Netflix brengt claustrofobische thriller met Spaanse angst en tranen

Recensie: Nowhere op Netflix brengt claustrofobische thriller met Spaanse angst en tranen
Met de makers van Sky Rojo en La casa de papel

Film :

Vanaf 29 september is de film Nowhere te zien op Netflix. Deze nieuwe overlevings-film in volle glorie drijft de Netflix-bibliotheek binnen, maar wie denkt dat dit een makkelijke rit wordt heeft het goed mis. Een zeer benauwd, heftig, shockerend Spaans drama staat op het programma. Lees hier de filmrecensie van Nowhere.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mia
Een jonge zwangere vrouw genaamd Mia ontsnapt uit een land in oorlog door zich te verstoppen in een maritieme container aan boord van een enorm vrachtschip. Na een zware storm bevalt Mia van het kind terwijl ze verdwaald is op zee, waar ze moet vechten om te overleven.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ n.n.b.

Wie zin heeft in een echte survival-film inclusief Spaans temperament met actrice Anna Castillo in de hoofdrol zit goed, in een meedogenloos avontuur die je niet in de koude kleren gaat zitten. Nowhere is een vrij heftige film waar geen mensenleven zeker is, dus een fijne popcornfilm is dit zeker niet. De tegenslagen stapelen zich snel op voor Mia en alles wat fout kan gaan, gaat ook fout. Maar wie ongeloofwaardigheid loslaat en geduld heeft ziet een prima productie met hele aardige special effects en een meeslepend verhaal. En over de bevallings-scéne gaat Nederland nog wel praten. Drie sterren.

Cast
Naast Anna Castillo (Wild Flowers) zijn ook Tamar Novas (The Sea Inside) en Irina Bravo (Lucy's Tale) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Albert Pintó (Sky Rojo).

Vanaf 29 september 2023 is de film Nowhere te zien op Netflix. Genre: Drama, Thriller. Tijdsduur: 109 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's