Bekijk de nieuwe trailer van Lupin seizoen 3, vanaf 5 oktober te zien

Bekijk de nieuwe trailer van Lupin seizoen 3, vanaf 5 oktober te zien

Bekijk de nieuwe trailer van <em>Lupin</em> seizoen 3, vanaf 5 oktober te zien Assane is nu ondergedoken en moet leren om ver van zijn vrouw en zoon te leven. Door het leed dat zij door hem moeten doorstaan, kan Assane het niet langer uithouden en besluit hij terug te keren naar Parijs om hen een waanzinnig voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de geesten van het verleden zijn nooit ver weg en een onverwachte terugkeer zal zijn plannen overhoop halen. Bekijk de trailer van Lupin seizoen 3 hierboven. Het seizoen, dat bestaat uit zeven afleveringen, is vanaf 5 oktober te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Love Is Blind seizoen 5, vanaf 22 september op Netflix! Bekijk deze video » Bekijk de volledige trailer van het nieuwe seizoen van Castlevania: Nocturne! Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de nieuwe trailer van Lupin seizoen 3, vanaf 5 oktober te zien
Zondag 10 september 2023 om 10:02

Assane is nu ondergedoken en moet leren om ver van zijn vrouw en zoon te leven. Door het leed dat zij door hem moeten doorstaan, kan Assane het niet langer uithouden en besluit hij terug te keren naar Parijs om hen een waanzinnig voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de geesten van het verleden zijn nooit ver weg en een onverwachte terugkeer zal zijn plannen overhoop halen.

Bekijk de trailer van Lupin seizoen 3 hierboven. Het seizoen, dat bestaat uit zeven afleveringen, is vanaf 5 oktober te zien op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's