Waar is mijn erfenis? start donderdag bij SBS6: Dennis van der Geest duikt in erfenisconflicten

Waar is mijn erfenis? start donderdag bij SBS6: Dennis van der Geest duikt in erfenisconflicten
Waarom loopt dochter van kroegbaas erfenis mis?

Kijktip :

Donderdag 26 oktober gaat het nieuwe SBS-programma Waar is mijn erfenis? van start. Dennis van der Geest doet een poging om conflicten op te lossen rond de erfenis.

Waar is mijn erfenis? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dennis van der Geest in actie
Van der Geest doet samen met een team van advocaten, notarissen en erfrechtdeskundigen onderzoek naar waar het probleem precies ligt. Zo kan het zijn dat een van de familieleden weigert om een bepaald deel uit te betalen, of dat er ruzie is om de verdeling. De presentator verzamelt allerlei documenten die hierbij van belang zijn en gaat verhaal halen bij de tegenpartij.

Wie erft de kroeg?
De eerste aflevering van Waar is mijn erfenis? draait om het verhaal van Tonnie en Cor (Rooie Nelis). Je ziet Tonnie die verwacht, als dochter van de kroegbaas, een kroeg en de erfenis te erven. Echter blijkt alles naar een nichtje te gaan. Van der Geest gaat er met erfrechtadvocaat Joost Diks achteraan.

Waar is mijn erfenis? is vanaf donderdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's