Nieuw seizoen Familie Gillis, massa is kassa start dinsdag, ondanks mishandelingszaak

Nieuw seizoen Familie Gillis, massa is kassa start dinsdag, ondanks mishandelingszaak
Peter ontmoet zijn nieuwe schoonouders

Kijktip :

Het was even onzeker of er wel een nieuw seizoen van Familie Gillis, massa is kassa zou worden uitgezonden, maar dinsdag staat er (vooralsnog) toch echt een nieuwe aflevering op het programma. In de aftrap van het elfde seizoen van de realityserie volg je alles wat de steenrijke familie Gillis zoal meemaakt.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Peter over de kook
In deze aflevering raakt Peter tijdens de fotoshoot voor zijn kookboek volledig over de kook. Ruud ontwikkelt een revolutionair communicatiesysteem. Bij de allereerste ontmoeting met zijn schoonouders laat Peter zijn welbekende 'charmes' zien. Mark staat opnieuw oog in oog met de meedogenloze criminelen die hem twee jaar eerder bruut mishandeld hebben.

Ruzie met ex Nicol
Ook in dit seizoen is te zien hoe Peter gelukkig is met zijn vriendin Wendy, maar daarvoor stond Nicol ‘Nicolleke’ Kremers aan zijn zijde. Ze gingen in februari uit elkaar en toen brak de hel los. Inmiddels moet er een rechter aan te pas komen, want Nicol beschuldigt Peter van ernstige mishandeling. De miljonair heeft inmiddels beslag laten leggen op rekeningen en eigendommen van zijn ex, die tegenwoordig haar geld verdient met pikante content.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf 31 oktober elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV