Nicol Kremers shockeert in rechtbank: 'Leg me op straat en rijd me maar dood' (video)

Nicol Kremers shockeert in rechtbank: 'Leg me op straat en rijd me maar dood' (video)

Dinsdag 10 oktober 2023 om 11:26

Nicol Kremers, nog altijd vooral bekend als de ex-vriendin van Peter Gillis, moest vandaag voor de rechtbank verschijnen omdat ze in maart een bloedproef bij de politie weigerde. Waarom was dat? 'Het klopt dat ik geweigerd heb. Op dat moment kon ik niet anders. Ik was toen compleet in paniek en de bloedtest deed me terugdenken aan mishandelingen', vertelde ze daar.

BEKIJK OOK: Evert Santegoeds fileert Nicol Kremers vanwege haar gedrag

'Rijd me maar dood'
Dat Kremers écht niet mee wilde werken blijkt ook wel uit wat ze daarna aangeeft: 'Ik heb duidelijk tegen de politie gezegd... leg me maar buiten op straat neer en rijd me maar dood. In plaats van dat ik mijn eigen bloed nog moet zien.' Dat zijn nog eens heftige woorden.

Taakstraf
Vanwege haar weigering is Kremers veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur (waarvan de helft voorwaardelijk) en een rijontzegging van 179 dagen.

Bekijk het hele verhaal van Nicol hieronder

Nicol Kremers <em>shockeert</em> in rechtbank: 'Leg me op straat en rijd me maar dood' (video) Nicol Kremers, nog altijd vooral bekend als de ex-vriendin van Peter Gillis, moest vandaag voor de rechtbank verschijnen omdat ze in maart een bloedproef bij de politie weigerde. Waarom was dat? 'Het klopt dat ik geweigerd heb. Op dat moment kon ik niet anders. Ik was toen compleet in paniek en de bloedtest deed me terugdenken aan mishandelingen', vertelde ze daar. BEKIJK OOK: Evert Santegoeds fileert Nicol Kremers vanwege haar gedrag 'Rijd me maar dood'Dat Kremers écht niet mee wilde werken blijkt ook wel uit wat ze daarna aangeeft: 'Ik heb duidelijk tegen de politie gezegd... leg me maar buiten op straat neer en rijd me maar dood. In plaats van dat ik mijn eigen bloed nog moet zien.' Dat zijn nog eens heftige woorden. TaakstrafVanwege haar weigering is Kremers veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur (waarvan de helft voorwaardelijk) en een rijontzegging van 179 dagen. Bekijk het hele verhaal van Nicol hieronder Bekijk ook WAT!?: wilde Peter Gillis pen door hoofd van Nicol steken? (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis wint zaak en legt voor 104.000 euro beslag op rekeningen Nicol Kremers Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Sylvie Meis is verschrikkelijk, kijkt eerst naar vermogen van iemand voor ze het bed induikt' Bekijk deze video » Nicol Kremers kat journalisten af: 'Heb belangrijkere dingen te doen, laat me gaan nu!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Nicol Kremers shockeert in rechtbank: 'Leg me op straat en rijd me maar dood' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's