Ranking the Talent start zaterdag op SBS6 met showmaster Johnny de Mol

Ranking the Talent start zaterdag op SBS6 met showmaster Johnny de Mol
Talentenjacht zonder strenge jury

Kijktip :

Zaterdagavond gaat er weer een nieuwe show van start op SBS6, namelijk Ranking the Talent. Dit amusementsprogramma wordt aan elkaar gepraat door Johnny de Mol en het grote verschil met andere shows is dat er nu geen strenge jury het lot van de deelnemers bepaalt…

Ranking the Talent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ook kijkers kunnen meespelen
Ranking the Talent is een talentenjacht waarbij mensen die een afspiegeling zijn van Nederland alles bepalen, en niet een kritische jury. Elke aflevering komen er acts voorbij: vijf zangoptredens en vijf dans- en/of variété-acts. De publieksjury beoordeelt op eigen smaak en gevoel twee keer vijf acts met punten en dit oordeel leidt tot een ranking. En de kijkers kunnen via een gratis app meespelen. Als ze goed kunnen inschatten wat de ranking van de publieksjury is, dan maken ze kans op duizenden prijzen.

BN’ers
Natuurlijk ontbreken ook de bekende Nederlanders niet in het programma. Twee BN’ers doen in de studio ook een poging dezelfde Top 5 als de publieksjury te maken. Na elk blok maakt Johnny de uitslag bekend en weet iedereen meteen of ze hebben gewonnen. De kijkers en publieksjury kunnen van alles winnen, van airfryers tot Formule 1-tickets en van musicalkaarten tot serviezen.

Ranking the Talent is vanaf zaterdag 4 november om 20:00 uur wekelijks te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's