Succes voor Johnny de Mol: "Ik voel een kwis met kerstballen' aankomen (RTL Boulevard)

Succes voor Johnny de Mol: "Ik voel een kwis met kerstballen' aankomen (RTL Boulevard)

Succes voor <em>Johnny de Mol</em>: &quot;Ik voel een kwis met kerstballen' aankomen (<em>RTL Boulevard</em>) Zie boven een fragment uit De Kwis Met Ballen waarin Thom Goderie van Shownieuws een nat pak krijgt In RTL Boulevard aandacht voor de come back-kid Johnny de Mol. Wat hem betreft is hij nooit weg geweest maar Johnny stond wel degelijk een tijdje op pauze vanwege een aanklacht voor grensoverschrijdend gedrag. Kwis met kerstballenDankzij het succes van De Kwis Met Ballen is hij helemaal terug. Johnny noemt het programma een stukje tv geschiedenis. De quiz heeft het goed gedaan, er komt dan ook een nieuw seizoen. “Ik voel een kwis met kerstballen aankomen”, aldus de opgewekte presentator. Bekijk ook Johnny de Mol duwt kandidaat in het water (De Kwis met Ballen) Bekijk deze video » Geef je op als jurylid voor nieuwe SBS6-show met Johnny de Mol: Ranking the Talent Bekijk deze video » De Kwis met Ballen-kandidaat bang voor val: "Doe hem om, voor de zekerheid" Bekijk deze video »
TV :
Succes voor Johnny de Mol: "Ik voel een kwis met kerstballen' aankomen (RTL Boulevard)
Sunday 6 August 2023 om 20:10

Zie boven een fragment uit De Kwis Met Ballen waarin Thom Goderie van Shownieuws een nat pak krijgt

In RTL Boulevard aandacht voor de come back-kid Johnny de Mol. Wat hem betreft is hij nooit weg geweest maar Johnny stond wel degelijk een tijdje op pauze vanwege een aanklacht voor grensoverschrijdend gedrag.

Kwis met kerstballen
Dankzij het succes van De Kwis Met Ballen is hij helemaal terug. Johnny noemt het programma een stukje tv geschiedenis. De quiz heeft het goed gedaan, er komt dan ook een nieuw seizoen. “Ik voel een kwis met kerstballen aankomen”, aldus de opgewekte presentator.

Actuele video's

Meer actuele video's