Formule 1 GP van Brazilië live op tv en online: wanneer zie je de race?

Formule 1 GP van Brazilië live op tv en online: wanneer zie je de race?
Belangrijke strijd achter Verstappen

Sport :

We zakken vanuit Mexico een paar kilometer naar beneden om uiteindelijk uit te komen in het land vand e samba en de Copacabana: Brazilië. Op het Autodromo José Carlos Pace gaat Verstappen weer proberen de beste te worden. Vanaf vrijdag 3 november is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

Lewis of Sergio?
Dat het bovenin dan niet meer spannend is, betekent het niet dat het überhaupt niet meer spannend is. De strijd om de tweede plaats in het WK bijvoorbeeld, die tussen Merc-coureur Lewis Hamilton en de tweede rijder van Red Bull Sergio Perez gaat. Ook bij de 'constructeurs' is het nog steeds spannend: gaat Mercedes of Ferrari daar bijvoorbeeld tweede worden? Of komt McLaren nog om het hoekje zetten?

Tijdschema GP van Brazilië 2023

Vrijdag 3 november

  • 15.30 uur: vrije training 1
  • 19.00 uur: kwalificatie

Zaterdag 4 november

  • 15.00 uur: sprint shootout (samenvatting volgt)
  • 19.30 uur: sprintrace (samenvatting)

Zondag 5 november

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Viaplay
Het seizoen 2023 wordt voor de tweede keer uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Mexico is op zondag 29 oktober om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 27 oktober zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's