Samenvatting sprintrace GP van Brazilië: Verstappen snelste, Norris op de hielen (Formule 1)

Samenvatting sprintrace GP van Brazilië: Verstappen snelste, Norris op de hielen (Formule 1)

Samenvatting <em>sprintrace</em> GP van Brazilië: <em>Verstappen</em> snelste, Norris op de hielen (Formule 1) In de sprintrace van de Formule 1 GP van Brazilië heeft Max Verstappen de snelste tijd gereden. De Nederlander klokte in een spectaculaire race de snelste tijd. Lando Norris reed naar een tweede plaats en Sergio Perez wist een derde plaats veilig te stellen. Bekijk de samenvatting hierboven. Vijf teams in top-10In de eerste paar ronden waren Max Verstappen en Lando Norris eigenlijk al weg bij de rest van het veld. Alleen George Russell, die uiteindelijk vierde werd achter Perez, kwam nog dichtbij de twee. In het middenveld was het echter nog steeds erg spannend: de volledige top-10 bestond uiteindelijk uit vijf teams: Red Bull, McLaren, Ferrari, Mercedes en Alpha Tauri. Bekijk de samenvatting van de sprintrace van de GP van Brazilië hierboven. Lees hier waar je de race van de GP van Brazilië kunt kijken. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP Mexico 2023 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting sprintrace GP van Brazilië: Verstappen snelste, Norris op de hielen (Formule 1)
Zaterdag 4 november 2023 om 22:33

In de sprintrace van de Formule 1 GP van Brazilië heeft Max Verstappen de snelste tijd gereden. De Nederlander klokte in een spectaculaire race de snelste tijd. Lando Norris reed naar een tweede plaats en Sergio Perez wist een derde plaats veilig te stellen. Bekijk de samenvatting hierboven.

Vijf teams in top-10
In de eerste paar ronden waren Max Verstappen en Lando Norris eigenlijk al weg bij de rest van het veld. Alleen George Russell, die uiteindelijk vierde werd achter Perez, kwam nog dichtbij de twee. In het middenveld was het echter nog steeds erg spannend: de volledige top-10 bestond uiteindelijk uit vijf teams: Red Bull, McLaren, Ferrari, Mercedes en Alpha Tauri.

Bekijk de samenvatting van de sprintrace van de GP van Brazilië hierboven. Lees hier waar je de race van de GP van Brazilië kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's