Nieuw seizoen The Masked Singer start vrijdag met nieuw panellid Monica Geuze

Nieuw seizoen The Masked Singer start vrijdag met nieuw panellid Monica Geuze
Van Badeend tot Tuinkabouter

Kijktip :

Kijkcijferhit The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november terug van weggeweest. Verschillende bekende Nederlanders trekken in het nieuwe seizoen weer een hysterisch pak aan als vermomming tijdens hun optreden.

The Masked Singer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuw panellid
In elk kleurrijk pak zit een bekende Nederlander, die de sterren van de hemel probeert te zingen. De panelleden krijgen de opdracht te raden welke ster er achter het masker zit en om dit wat makkelijk te maken krijgen ze hints. Ruben Nicolai presenteert de show met Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling en Buddy Vedder als panelleden. Deze keer schuift een oud-kandidaat aan bij het panel, namelijk Monica Geuze.

Kogelvis en Stinkdier
Deze keer zijn er niet twee teams die tegen elkaar spelen, elk panellid probeert zelf zo veel mogelijk punten te scoren. Dit jaar zijn er maar liefst twintig bekende Nederlanders die gemaskerd een optreden verzorgen. In alfabetische volgorde zijn dit: Badeend, Bonbon, Buffel, Discobol, Druiventros, Eekhoorn, Hert, IJsbeer, Koala, Kogelvis, Libelle, Magiƫr, Nijlpaard, Schaap, Stinkdier, Toffe Peer, Tuinkabouter, Uil, Walrus en Zeester.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's