Ruben Nicolai over nieuw seizoen The Masked Singer: 'Allermooiste pakken'

Ruben Nicolai over nieuw seizoen The Masked Singer: 'Allermooiste pakken'

Vrijdag 27 oktober 2023 om 20:46

Het concept klinkt op het eerste gezicht misschien niet als een groot succes - bekende Nederlanders verstoppen zich in kostuums en een enthousiast panel probeert te raden wie er onder zit. Toch is The Masked Singer inmiddels uitgegroeid tot een enorme hit, met miljoenen kijkers die meedoen met het raden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ruben Nicolai</em> over nieuw seizoen <em>The Masked Singer</em>: 'Allermooiste pakken' Het concept klinkt op het eerste gezicht misschien niet als een groot succes - bekende Nederlanders verstoppen zich in kostuums en een enthousiast panel probeert te raden wie er onder zit. Toch is The Masked Singer inmiddels uitgegroeid tot een enorme hit, met miljoenen kijkers die meedoen met het raden. Tekst gaat verder onder de video. The Masked SingerEen spannend nieuw seizoen van The Masked Singer staat bijna voor de deur, en Ruben Nicolai, de presentator, deelde alle details in RTL Boulevard. Volgens hem zullen dit seizoen de meest prachtige kostuums ooit in de show te zien zijn. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ruben Nicolai over nieuw seizoen The Masked Singer: 'Allermooiste pakken'

The Masked Singer
Een spannend nieuw seizoen van The Masked Singer staat bijna voor de deur, en Ruben Nicolai, de presentator, deelde alle details in RTL Boulevard. Volgens hem zullen dit seizoen de meest prachtige kostuums ooit in de show te zien zijn.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's