Lazio - Feyenoord live op tv en online (groepsfase Champions League)

Lazio - Feyenoord live op tv en online (groepsfase Champions League)
Gaan Rotterdammers ook in Rome aan langste eind trekken?

Sport :

Afgelopen wedstrijd wist Feyenoord in eigen huis te winnen van Lazio met een overtuigende score (3-1): iets dat ze genoeg vertrouwen moet geven om naar Italië af te reizen. De returnwedstrijd in het Olympisch stadion in Rome is dinsdag 7 november om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Lazio - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Overtuigend
Dat het vorige duel een geweldige avond voor de Feyenoord-supporter inluidde, is een understatement. Met volle overtuiging wonnen de Rotterdammers op Zuid van de Italianen: superspits Santiago Gimenez scoorde twee keer, Ramiz Zerrouki maakte de mooiste van de avond.

Overwintering
Als de Rotterdammers komende wedstrijd van Lazio winnen, dan maken ze een fikse stoot in de richting van overwintering in de Champions League. Met negen punten hebben de Rotterdammers dan aan één overwinning genoeg, zelfs als Atlético de drie overige wedstrijden wint. Bij een verlies kan het nog steeds, maar dan moeten de Rotterdammers wel in de andere twee wedstrijden minstens 4 punten halen.

Lees ook het volledige speelschema van Feyenoord in de Champions League 2023-2024.

De wedstrijd Lazio - Feyenoord is op dinsdag 7 november om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV