Samenvatting Lazio - Feyenoord (groepsfase Champions League)

Samenvatting Lazio - Feyenoord (groepsfase Champions League)

Samenvatting <em>Lazio - Feyenoord</em> (groepsfase Champions League) Goals en hoogtepunten Lazio - Feyenoord Samenvatting Lazio - Feyenoord (groepsfase Champions League) Bekijk deze video » Lazio - Feyenoord: 1-0 door Ciro Immobile Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio in de groepsfase van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Lazio - Feyenoord Feyenoord en Lazio spelen in de groepsfase van de Champions League tegen elkaar in het Olympisch Stadion in Rome. De wedstrijd begint om 18.45 uur en staat onder leiding van Tobias Stieler. Lees hier waar je de wedstrijd Lazio - Feyenoord op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Feyenoord - Lazio (groepsfase Champions League) Bekijk deze video » Opstelling FeyenoordBijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Paixao, Gimenez, Stengs. Opstelling LazioProvedel; Marusic, Casale, Romanogli, Hysai; Rovella, Vecino, Alberto; Zaccagni, Immobile, Anderson. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio in de groepsfase van de Champions League.
Voetbal :
Samenvatting Lazio - Feyenoord (groepsfase Champions League)

Goals en hoogtepunten Lazio - Feyenoord

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio in de groepsfase van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Lazio - Feyenoord

Feyenoord en Lazio spelen in de groepsfase van de Champions League tegen elkaar in het Olympisch Stadion in Rome. De wedstrijd begint om 18.45 uur en staat onder leiding van Tobias Stieler.

Lees hier waar je de wedstrijd Lazio - Feyenoord op tv kunt kijken.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Paixao, Gimenez, Stengs.

Opstelling Lazio
Provedel; Marusic, Casale, Romanogli, Hysai; Rovella, Vecino, Alberto; Zaccagni, Immobile, Anderson.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio in de groepsfase van de Champions League.

Actuele video's

Meer actuele video's