HBO Max recensie: Blue Beetle is frisse superheldenfilm met een hart

HBO Max recensie: Blue Beetle is frisse superheldenfilm met een hart
Jamie Reyes nieuw in het DC universum

Film :

Vanaf vrijdag 17 november is de superheldenfilm Blue Beetle te streamen op HBO Max. Er komt langzaam een einde aan de huidige vorm van de DC films, vooral als in 2025 de nieuwe Superman-film Superman: Legacy uitkomt. Kunnen we deze film dan nog wel enigszins serieus nemen? Lees hier onze streamingrecensie van Blue Beetle.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Hij heeft jou uitgekozen"
De pas afgestudeerde Jaime Reyes keert vol grootse plannen voor de toekomst terug naar huis, maar komt er al snel achter dat daar veel is veranderd. Terwijl hij zoekende is naar zijn plek op deze wereld, brengt het lot onverwachts een oud relikwie van buitenaardse technologie op zijn pad: de Scarabee. Als de Scarabee hem verkiest als symbiotische gastheer, komt hij in het bezit van een waanzinnige uitrusting met onvoorstelbare, maar ook onvoorspelbare krachten.

Xolo Mariduena als Jaime Reyes/Blue Beetle in 'Blue Beetle'. Bron: Warner Bros.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 71% | IMDb ★ 6,1

De film Blue Beetle heeft als grootste positieve punt de persoonlijke noot die in deze film verwerkt is: het voelt als een film die met hart en ziel gemaakt is door het team dat er achter zit. De film heeft een aantal grappige momenten in huis, vooral als 'oom Rudy' (George Lopez) op het scherm komt. Lees hier de volledige filmrecensie van Blue Beetle.

Cast
Naast Xolo Mariduena (Cobra Kai) en Bruna Marquezine (Maldivas) spelen ook George Lopez (Sharkboy & Lavagirl), Susan Sarandon (Thelma & Louise) en Adriana Barraza (We Can Be Heroes) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ángel Manuel Soto (Charm City Kings).

Vanaf vrijdag 17 november 2023 is Blue Beetle te zien op HBO Max. Genre: superhelden, komedie, actie. Tijdsduur: 127 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV