Excelsior - Feyenoord live op tv en online (Eredivisie)

Excelsior - Feyenoord live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in dertiende speelronde

Sport :

Op zaterdag 25 november spelen Feyenoord en Excelsior in de dertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Van Dongen en de Roo Stadion in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Excelsior - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De derby tussen Zuid en Oost is altijd een interessante: van de laatste vijf wedstrijden verloor Feyenoord er twee, maar van de laatste vijf uitwedstrijden zelfs drie. In 2019 en 2017 trok Excelsior aan het langste eind. Dat mag nu niet gebeuren: dan loopt PSV later op de middag namelijk bij winst uit naar tien punten.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Excelsior - Feyenoord is zaterdag 25 november om 16.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV