Samenvatting Excelsior - Feyenoord (Eredivisie)

Samenvatting Excelsior - Feyenoord (Eredivisie)

Samenvatting <em>Excelsior - Feyenoord</em> (Eredivisie) Goals en hoogtepunten Excelsior - Feyenoord Samenvatting Excelsior - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Excelsior - Feyenoord Feyenoord en Excelsior spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Van Dongen en de Roo Stadion. De wedstrijd begint om 16.30 uur en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. Lees hier waar je de wedstrijd Excelsior - Feyenoord op tv kunt kijken. Opstelling FeyenoordBijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixao, Gimenez, Ivanusec. Opstelling ExcelsiorVan Gassel; Horemans, Widell, Nieuwpoort, Zagre; Fitz-Jim, Baas, Sandra; Lamprou, Parrott, Driouech. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Excelsior - Feyenoord (Eredivisie)

Goals en hoogtepunten Excelsior - Feyenoord

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Excelsior - Feyenoord

Feyenoord en Excelsior spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Van Dongen en de Roo Stadion. De wedstrijd begint om 16.30 uur en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

Lees hier waar je de wedstrijd Excelsior - Feyenoord op tv kunt kijken.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixao, Gimenez, Ivanusec.

Opstelling Excelsior
Van Gassel; Horemans, Widell, Nieuwpoort, Zagre; Fitz-Jim, Baas, Sandra; Lamprou, Parrott, Driouech.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior in de Eredivisie.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV