Docuserie Dickpics: de keiharde wetenschap start maandag op NPO 3

Docuserie Dickpics: de keiharde wetenschap start maandag op NPO 3
Jurre Geluk en Dzifa Kusenuh doen grondig onderzoek

Kijktip :

BNNVARA doet met de serie Dickpics: de keiharde wetenschap uitgebreid onderzoek naar de ‘dickpic’. Waar komt de behoefte vandaan om een kiekje van je geslachtsdeel te sturen? Wat doe je als je een ongewenste foto krijgt? Jurre Geluk en Dzifa Kusenuh zoeken vanaf maandag 27 november naar antwoord op deze vragen op NPO 3.

Dickpics: de keiharde wetenschap gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Sociale media
Met de groei van sociale media worden dickpics aan de lopende band verstuurd én komt de ongewenste dickpic voortdurend in het nieuws. Zo werd Marc Overmars bij Ajax de laan uitgestuurd omdat hij ongevraagd een foto van zijn geslachtsdeel naar een vrouwelijke collega had gestuurd. Eén op de vijf vrouwen van 12 jaar of ouder heeft er weleens een ontvangen. Jurre en Dzifa willen in Dickpics: de keiharde wetenschap meer weten over dit fenomeen. Ze gaan ook op zoek naar ‘Het perfecte paaltje’.

Jurre zag dickpic als iets grappigs
"Voor mij was een dickpic iets grappigs, iets wat er in de gayscene bij hoorde”, zegt Jurre. “Toen ik leerde wat het effect kan zijn van een ongevraagde dickpic en hoorde hoeveel vrouwen, jonge meiden, ermee te maken hebben, vond ik dat schokkend. Dat geldt natuurlijk niet voor een gevraagde dickpick, dat kan gewoon heerlijk sexy en lekker stout zijn. Daar kan ik geen genoeg van krijgen."

Dickpics: de keiharde wetenschap is vanaf maandag 27 november vier werkdagen rond 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Dickpics: de keiharde wetenschap terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's