Sander versus de socials start maandag op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

Sander versus de socials start maandag op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

<em>Sander versus de socials</em> start maandag op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij De Slimste Mens' Vanaf maandag duikt Sander Schimmelpenninck in de wereld van social media, zo is te zien in eerste beelden van Sander versus de socials. De presentator wil meer weten over de wetteloosheid op sociale media en wat dit allemaal teweegbrengt in onze samenleving. Ook laat hij zien hoe sociale media de democratie ondermijnen. Hij praat onder meer met Sigrid Kaag, en wat is de rol van Sander zelf eigenlijk online als het gaat om polarisatie? Bekijk de eerste beelden van Sander versus de socials hieronder. Sander versus de socials is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sander versus de socials terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Zien: Fidan Ekiz clasht met Sander Schimmelpenninck over Wierd Duk in Renze (video) Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck onthult naam dochter niet: 'Heeft niemand iets mee te maken' (video) Bekijk deze video »
Donderdag 26 oktober 2023 om 16:33

Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij De Slimste Mens'

Vanaf maandag duikt Sander Schimmelpenninck in de wereld van social media, zo is te zien in eerste beelden van Sander versus de socials. De presentator wil meer weten over de wetteloosheid op sociale media en wat dit allemaal teweegbrengt in onze samenleving. Ook laat hij zien hoe sociale media de democratie ondermijnen. Hij praat onder meer met Sigrid Kaag, en wat is de rol van Sander zelf eigenlijk online als het gaat om polarisatie?

Bekijk de eerste beelden van Sander versus de socials hieronder.

Sander versus de socials is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sander versus de socials terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's