Feyenoord - Atlético Madrid live op tv en online (groepsfase Champions League)

Feyenoord - Atlético Madrid live op tv en online (groepsfase Champions League)
Belangrijke wedstrijd voor Europese overwintering

Sport :

De wedstrijd in Madrid was één van de beste wedstrijden van Feyenoord dit seizoen, maar door twee vreemde rommelgoals én een beauty wisten de Rotterdammers geen punten mee te slepen. Kunnen ze dat in Rotterdam wel doen? De return in De Kuip is dinsdag 28 november om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Atlético Madrid

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De Kuip
De Rotterdammers doen in de thuiswedstrijden tot op heden goede zaken in de Champions League. Zowel van Lazio (3-1) als van Celtic (3-0) werd met ruime cijfers gewonnen. Natuurlijk gaat het publiek ook vanavond weer achter de ploeg van Arne Slot staan en dat is nodig: bij een overwinning zijn ze vrijwel verzekerd van een plek in danwel de knock-outfase van de Champions League, danwel een plek in de tussenronde.

Twee gelijkspel
Op dit moment staan de Madrilenen bovenaan in de poule, waarin Feyenoord met zes punten derde staat. De ploeg van Simeone won de vorige wedstrijd met 6-0 van Celtic en verloor tot op heden alleen punten in de uitwedstrijden tegen Lazio (1-1) en Celtic (2-2).

De wedstrijd Feyenoord - Atlético Madrid is op dinsdag 28 november om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV