Streamingrecensie: romantische film Only You staat nu op Videoland met uitstekende cast

Streamingrecensie: romantische film Only You staat nu op Videoland met uitstekende cast
Met Egbert Jan Weeber en Claire Bender

Film :

Vanaf 25 november is de film Only You te zien op Videoland. Ruim drie maanden na de bioscooprelease staat deze romantische productie met topacteurs Egbert Jan Weeber en Claire Bender al op de streamingdienst. Een mooi en herkenbaar liefdesverhaal is een warme tip in koude dagen. Lees hier de streamingrecensie van Only You.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Arthur en Elisabeth
Het verhaal volgt Elisabeth, die op het punt staat om te trouwen met haar jeugdliefde Koen. Er zijn geen echte hobbels in haar leven. Op één avond verandert alles als daar ineens de mysterieuze Arthur is. Niet in staat weerstand te bieden aan de enorme aantrekkingskracht, geven de twee zich volledig aan elkaar over. De rest van de wereld bestaat niet meer, er is alleen maar die ander. Dan blijkt dat Arthur een groot geheim met zich meedraagt dat Elisabeths leven én de prille liefde opnieuw compleet zal veranderen.

streamingrecensie-only-you

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,1

Mocht je helemaal niets weten over deze film, dan weet het verhaal je keer op keer te verrassen. Only You is een lief, klein en ontroerend liefdesverhaal die gezien mag worden. Deze Nederlandse productie zie je zienderogen groeien met een cast die zeker een Nederlandse Oscar - ofwel een Gouden Kalf - verdiend. Lees hier onze volledige filmrecensie van Only You

Cast
Naast Claire Bender (Happy Ending) en Egbert Jan Weeber (Toen ik je Zag) zijn ook Jennifer Welts (Goodbye Stranger), André Dongelmans (Happy Single), Monic Hendrickx (Arcadia) en Peter Paul Muller (De Droom van de Jeugd) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Elbers (De Club van Lelijke Kinderen).

Vanaf 25 november 2023 is de film Only You te zien op Videoland. Genre: drama, romantiek. Tijdsduur: 92 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV