Recensie: Only You is smaakvolle romantische dramafilm met prachtige cast

Recensie: Only You is smaakvolle romantische dramafilm met prachtige cast
Met Egbert Jan Weeber en Claire Bender

Film :

Vanaf 10 augustus is de film Only You te zien in de bioscopen. Wij zijn niet zomaar enthousiast als het om romcoms van eigen bodem gaat, maar soms komt er eentje uit die toch onder je huid gaat zitten. Een intense liefdesrollercoaster met een zeer charmante Egbert Jan Weeber en beeldschone Claire Bender in de hoofdrol. Lees hier de filmrecensie van Only You.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Arthur en Elisabeth
Het verhaal volgt Elisabeth, die op het punt staat om te trouwen met haar jeugdliefde Koen. Er zijn geen echte hobbels in haar leven. Op één avond verandert alles als daar ineens de mysterieuze Arthur is. Niet in staat weerstand te bieden aan de enorme aantrekkingskracht, geven de twee zich volledig aan elkaar over. De rest van de wereld bestaat niet meer, er is alleen maar die ander. Dan blijkt dat Arthur een groot geheim met zich meedraagt dat Elisabeths leven én de prille liefde opnieuw compleet zal veranderen.

Actrice Claire Bender (Elisabeth) en Egbert Jan Weeber (Arthur) in de film 'Only You'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,1

Mocht je helemaal niets weten over deze film, dan weet het verhaal je keer op keer te verrassen. Only You is een lief, klein en ontroerend liefdesverhaal die gezien mag worden. Deze Nederlandse productie zie je zienderogen groeien met een cast die zeker een Nederlandse Oscar - ofwel een Gouden Kalf - verdiend. Naast een fantastische Egbert Jan Weeber steelt Claire Bender de show in de film die intiem en passievol aanvoelt. Ook brengt acteur André Dongelmans (Harold) een belangrijke sleutelrol in de film: een rol die nooit verveelt. En dan hebben we het nog niet eens over de sterke soundtrack gehad, met het jaren 80'nummer Only You van Yazoo (let op de tekst) die je liefdeshart toch even sneller laat kloppen. Een uitstekende productie die punten scoort. Ja, we kunnen het wel! Vier sterren.

Cast
Naast Claire Bender (Happy Ending) en Egbert Jan Weeber (Toen ik je Zag) zijn ook Jennifer Welts (Goodbye Stranger), André Dongelmans (Happy Single), Monic Hendrickx (Arcadia) en Peter Paul Muller (De Droom van de Jeugd) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Elbers (De Club van Lelijke Kinderen).

Vanaf 10 augustus is de film Only You te zien in de Nederlandse Bioscopen. Genre: drama, romantiek. Tijdsduur: 92 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's