Nieuw seizoen Steenrijk, straatarm start woensdag met Nicole des Bouvrie en familie Matteeva

Nieuw seizoen Steenrijk, straatarm start woensdag met Nicole des Bouvrie en familie Matteeva
Maakt geld echt gelukkig?

Kijktip :

Woensdag 29 november start bij SBS6 een nieuwe reeks van Steenrijk, straatarm. In dit programma is het de grote vraag of geld echt gelukkig maakt. Twee families met een compleet tegengesteld welstandniveau ruilen een week lang van huis, budget en dagelijks leven.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Paradijselijk
Twee jaar geleden verruilde Nicole des Bouvrie - dochter van wijlen interieurontwerper Jan des Bouvrie - samen met partner Arne Hak het Gooi voor een riante woonboerderij op het platteland. Arne en Nicole genieten op deze paradijselijke plek van het goede leven. Het leven van - de van oorsprong Bulgaarse - familie Matteeva staat in schril contrast met dat van Nicole en Arne, zo is woensdag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Steenrijk, straatarm.

Gebrek aan alles
In de kleine portiekflat in Maarssen is gebrek aan alles, behalve voor liefde aan elkaar. Moeder Anna en dochter Arjin delen hun huis sinds kort met oma Asja. Anna heeft haar slaapkamer opgeofferd aan haar moeder en slaapt sindsdien op de bank. Toch proberen de drie generaties Matteeva het leven van de positieve kant te zien. Hoe gaan Nicole en Arne het rooien in hun krap bemeten portiekflat in Maarssen? En hoe bevalt het rijke leven de Matteeva's als ze voor een week grootgrondbezitters zijn, inclusief paarden en priv├ęchauffeur?

Het nieuwe seizoen van Steenrijk, straatarm is vanaf woensdag 29 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's