Steenrijk, Straatarm: dochter Jan des Bouvrie, Nicole, vindt het heel pittig

Steenrijk, Straatarm: dochter Jan des Bouvrie, Nicole, vindt het heel pittig

Nicole des Bouvrie, de dochter van de overleden interieurontwerper Jan des Bouvrie, is woensdagavond te zien tijdens de start van het nieuwe seizoen van Steenrijk, Straatarm. Ze wordt nogal verdrietig van het enige uitje van de dag, van diegene met wie ze voor een week van leven geruild heeft: 'Zit je dus je bloemetjes te plukken in de hondenstront. Jeetje, dat is toch wel weer pittig dit.'

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder

Steenrijk, Straatarm: dochter Jan des Bouvrie, <em>Nicole</em>, vindt het heel pittig Nicole des Bouvrie, de dochter van de overleden interieurontwerper Jan des Bouvrie, is woensdagavond te zien tijdens de start van het nieuwe seizoen van Steenrijk, Straatarm. Ze wordt nogal verdrietig van het enige uitje van de dag, van diegene met wie ze voor een week van leven geruild heeft: 'Zit je dus je bloemetjes te plukken in de hondenstront. Jeetje, dat is toch wel weer pittig dit.' Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Dochter Jan des Bouvrie betreurt rechtszaak: 'Hij had dit verschrikkelijk gevonden´ (video) Bekijk deze video » Goedele Liekens: 'Door deze voorwerpen in mijn lichaam sloeg MRI-scanner bijna op tilt' Bekijk deze video » ZIEN: dit opvallende kledingfilmpje van Bij Ann Fashion gaat viral Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, Straatarm: dochter Jan des Bouvrie, Nicole, vindt het heel pittig

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV