Docuserie Eigen volk eerst over rechts-extremisme start maandag op NPO 3

Docuserie Eigen volk eerst over rechts-extremisme start maandag op NPO 3
Rechts-extremisme groeit in Nederland

Kijktip :

Eigen volk eerst is een gloednieuwe documentaireserie die vanaf maandag 27 november te zien is op NPO 3. Deze Powned-serie zoomt in op rechts-extremisme.

Eigen volk eerst gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Sahar Meradji
In de vierdelige serie Eigen volk eerst volgt documentairemaker Sahar Meradji een aantal mensen die, volgens de definitie van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), rechts-extremist zouden zijn. Zij onderzoekt wie deze mensen die rechts-extremist worden genoemd eigenlijk precies zijn. Bij een rechts-extremist denken veel mensen aan iemand met kwade bedoelingen tegen mensen met een buitenlandse afkomst. Sahar komt erachter dat de realiteit misschien niet zo zwart-wit is.

Rechts-extremisme groeit
Meradji onderzoekt hoe deze rechts-extremisten de wereld zien, waar dromen ze van, en waarom? De AIVD stelt dat rechts-extremisme groeit in Nederland. Deze serie is zeer actueel, woensdag vonden in Nederland de Tweede Kamerverkiezingen plaats en de rechtse partij PVV van Geert Wilders kwam als grote winnaar uit de stembus.

Eigen volk eerst is vanaf maandag 27 november wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Eigen volk eerst terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV