Video: Greenpeace gaat Hofvijver in, wil 'geen klimaatontkenner in Torentje'

Video: Greenpeace gaat Hofvijver in, wil 'geen klimaatontkenner in Torentje'

Donderdag 23 november 2023 om 19:15

Video: <em>Greenpeace</em> gaat Hofvijver in, wil 'geen klimaatontkenner in Torentje' Activisten van Greenpeace zijn donderdagmiddag in de Hofvijver in Den Haag gesprongen. Daar hielden ze een spandoek omhoog met 'geen klimaatontkenner in het Torentje'. Volgens Hart van Nederland protesteerden de vier actievoerders tegen de grote verkiezingswinst van de PVV, met deze winst wordt Geert Wilders mogelijk premier. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Johan Derksen onthult ruzie met Yesilgöz achter de schermen bij VI: 'Ze was woedend!' (video) Bekijk deze video » Video: Europese Commissie houdt geen rekening met mogelijke nexit na winst PVV Bekijk deze video » Caroline van der Plas ziet mogelijke coalitie ontstaan: 'Mits Geert een beetje meebeweegt' Bekijk deze video » Mark Rutte wil niet reageren op verkiezingswinst PVV: 'Ik zeg even helemaal niks' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Activisten van Greenpeace zijn donderdagmiddag in de Hofvijver in Den Haag gesprongen. Daar hielden ze een spandoek omhoog met 'geen klimaatontkenner in het Torentje'. Volgens Hart van Nederland protesteerden de vier actievoerders tegen de grote verkiezingswinst van de PVV, met deze winst wordt Geert Wilders mogelijk premier.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's