Olympique Marseille - Ajax live op tv en online (groepsfase Europa League)

Olympique Marseille - Ajax live op tv en online (groepsfase Europa League)
Ajax moet winnen om te overwinteren

Sport :

Ajax wist in de eerste wedstrijd tegen het Franse Olympique Marseille niet te winnen, dus willen ze dat in het hol van de leeuw natuurlijk wel doen. Ze moeten ook wel, anders gaat de Europese droom vroegtijdig kapot. De return in het Velodrome in de Franse badplaats Marseille is donderdag 30 november om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Olympique Marseille - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Twee punten
Het is de laatste kans voor de ploeg van John van 't Schip om een plek in de volgende ronde van de Europa League te kunnen verzilveren: anders blijft alleen een kans voor de tussenronde over. De Ajaxcieden staan namelijk nu op twee punten in de poule.

Winst
Eén van die punten werd behaald door gelijk te spelen tegen de koploper van de poule: Marseille. Met 8 punten staan ze er eentje boven Brighton - van wie Ajax twee keer verloor. Een plek in de volgende ronde is nog niet zeker, maar bij winst op Ajax wel.

De wedstrijd Olympique Marseille - Ajax is op donderdag 30 november om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.40 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV