Samenvatting Olympique Marseille - Ajax (groepsfase Europa League)

Samenvatting Olympique Marseille - Ajax (groepsfase Europa League)

Samenvatting <em>Olympique Marseille - Ajax</em> (groepsfase Europa League) Goals en hoogtepunten Olympique Marseille - Ajax Samenvatting Olympique Marseille - Ajax (groepsfase Europa League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille in de groepsfase van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Olympique Marseille - Ajax Ajax en Olympique Marseille spelen in de groepsfase van de Europa League tegen elkaar in het Velodrome in Marseille. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Simone Sozza. Lees hier waar je de wedstrijd Olympique Marseille - Ajax op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Ajax - Brighton (groepsfase Europa League) Bekijk deze video » Opstelling AjaxRamaj; Gaaei, Rensch, Hato, Sosa; Tahirovic, Taylor, Berghuis; Bergwijn, Brobbey, Borges. Opstelling Olympique MarseilleLopez; Clauss, Mbemba, Gigot, Lodi; Sarr, Kondogbia, Veretout, Harit; Aubameyang, Correa. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille in de groepsfase van de Europa League.
Voetbal :
Thursday 30 November 2023 om 21:00

Goals en hoogtepunten Olympique Marseille - Ajax

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille in de groepsfase van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Olympique Marseille - Ajax

Ajax en Olympique Marseille spelen in de groepsfase van de Europa League tegen elkaar in het Velodrome in Marseille. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Simone Sozza.

Lees hier waar je de wedstrijd Olympique Marseille - Ajax op tv kunt kijken.

Opstelling Ajax
Ramaj; Gaaei, Rensch, Hato, Sosa; Tahirovic, Taylor, Berghuis; Bergwijn, Brobbey, Borges.

Opstelling Olympique Marseille
Lopez; Clauss, Mbemba, Gigot, Lodi; Sarr, Kondogbia, Veretout, Harit; Aubameyang, Correa.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille in de groepsfase van de Europa League.

Actuele video's

Meer actuele video's