Nieuwe talkshow Op de matrix vanaf maandag 4 december te zien op NPO 3

Nieuwe talkshow Op de matrix vanaf maandag 4 december te zien op NPO 3
Mandy Woelkens en Annefleur Schipper beoordelen popcultuur

Kijktip :

Op de matrix is een nieuwe BNNVARA-talkshow onder leiding van Mandy Woelkens en Annefleur Schipper. Het draait om alle informatie rond popcultuur die we op ons afgevuurd krijgen. Op de matrix is vanaf maandag 4 december te zien op NPO 3.

Op de matrix gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Welke content is de moeite waard?
Dagelijks wordt er heel wat ‘geswiped’ en ‘gescrolld’ langs Instagram stories, muziek, filmtrailers, verslavende series, fashion, tech, crime, podcasts, memes en bizarre Tiktok-recepten. Trends en algoritmes spelen de hoofdrol in ons online leven; het bepaalt hoe wij naar de wereld kijken, hoe we communiceren en hoe we ons gedragen. Deze talkshow gaat over welke content de moeite waard is om te kijken, lezen, luisteren of spelen, en ook wat vooral niet…

Oordeel met hulp van matrix
In Op de matrix bespreken gastredacteuren, onder leiding van presentatoren Mandy Woelkens en Annefleur Schipper, het popcultuur-nieuws van het moment. Ze bespreken het niet alleen, maar beoordelen het ook door het op een matrix te plaatsen. Is het highbrow of trash? Iconic of cringe? Van Britney tot Boer zoekt Vrouw, van Drake tot Jade Anna. Journalistiek, scherp, grappig én altijd met een open blik. Onder anderen Nesim El Ahmadi, Doortje Smithuijsen, Herre Hettema, Carmen Felix, Yousef Gnaoui, Max Terpstra en Vic Cle maken hun opwachting in het programma.

Op de matrix is vanaf maandag 4 december elke werkdag om 22.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Op de matrix terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV