Recensie: I'm Glad It's Christmas is muzikale kerstliefde met bekend gezicht

Recensie: I'm Glad It's Christmas is muzikale kerstliefde met bekend gezicht
Hallmark Channel-film nu te zien op Netflix

Film :

Vanaf vrijdag 1 december staat de film I'm Glad It's Christmas op Netflix. Dit is één van de films uit de Hallmark kerstreeks van 2022 die op Netflix is uitgekomen. We recenseren ze alle zeven, te beginnen met deze muzikale film met een bijzondere bijrol. Lees hier de recensie van I'm Glad It's Christmas.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"This place used to be pure magic"
Het verhaal gaat over Cora. Zij doet er alles aan om Holly, een verkoopster die ervan droomt op Broadway op te treden, en Jason, een jingleschrijver en alleenstaande vader, samen te brengen voor het vakantieconcert van de stad.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 6,7

Aangezien zingen en een Broadway carrière een van de hoofdingrediënten van deze film is, is het erg leuk dat Gladys Knight haar hoofd even om de hoek steekt in deze film - ondanks dat het acteerwerk erg matig is. Door het kerstige New York als decor te kiezen heeft deze film misschien toch wel een streepje voor. Als je niet van het stijltje van de Hallmark film houdt is deze film niks voor jou, want meer dan veel van de andere films die je vanaf nu op Netflix ziet is deze film compleet bezeten door de 'clean' uitstraling van dat soort films. De film lijdt ook aan het 'slechte baas' cliché, dat absoluut het verhaal verpest. Wat kan je verwachten van dit soort films? Uiteindelijk komen, verrassend genoeg, de twee 'love birds' samen. Geloof het of niet. 2 sterren.

Cast
Naast Jessica Lowndes (The Prince) en Paul Greene (Buttons) spelen ook Gladys Knight (Coming 2 America), Peggy Prud'homme en Sierra Wooldridge (A Family Man) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ernie Barbarash (Holiday in the Wild).

Vanaf 1 december 2023 is I'm Glad It's Christmas te kijken op Netflix. Genre: romantiek, kerst. Tijdsduur: 85 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV