Netflix geeft zeven kerstcadeaus op 1 december: deze films kun je kijken

Netflix geeft zeven kerstcadeaus op 1 december: deze films kun je kijken
Zeven kersttitels voor de ultieme kerstsfeer

Film :

De streamingdienst Netflix overspoelt ons ook in december weer met verschillende films en series om in de koudste en tegelijkertijd warmste maand van het jaar te kijken. Zo komen ze op 1 december met een reeks kerstfilms van The Hallmark Channel om in de ultieme kerstsfeer te komen. Gids.tv zet de zes films op een rij.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Catering Christmas (2022)

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 5,2

Bron: The Hallmark Channel/Netflix
Het verhaal gaat over Molly Frost, een worstelende nieuwe eigenaar van een cateringbedrijf, belandt op het grootste Kerstgala van het jaar in New Hampshire. De zaken worden ingewikkeld wanneer Molly valt voor Jeans neef, de 30-jarige Carson, een reisfotograaf is die geen zin heeft om de stichting van de familie over te nemen... Lees hier waar je vanaf 1 december Catering Christmas kunt kijken.

Lees ook onze recensie van Catering Christmas.

A Brush with Christmas (2022)

IMDb ★ 6,4

Bron: The Hallmark Channel/Netflix
Een chef-kok met een passie voor kunst krijgt een kans op ware liefde als haar geweigerde schilderij de aandacht trekt van een beroemde illustrator die de feestdagen komt vieren. Lees hier waar je vanaf 1 december A Brush with Christmas kunt kijken.

B&B Merry (2022)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 6,7

Bron: The Hallmark Channel/Netflix
Het verhaal gaat over reis-blogger Tracey. Zij wordt door Graham uitgenodigd voor een gezellig kerstuitje in de kleine bed & breakfast van zijn familie. Het wordt geconfronteerd met hevige concurrentie van een hotelresort dat gasten steelt, waardoor het voortbestaan van het familiebedrijf wordt bedreigd. Lees hier waar je vanaf 1 december B&B Merry kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van B&B Merry.

Christmas at the Drive-In (2022)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,1

Bron: The Hallmark Channel/Netflix
Een vastgoedadvocaat probeert te bewijzen dat het Drive In Theatre van haar stad, een plaatselijk instituut, tijdens de feestdagen niet gesloten is, en vindt een romance met degene die het onroerend goed probeert te verkopen. Lees hier waar je vanaf 1 december Christmas at the Drive-In kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Christmas at the Drive-In.

Fall Into Winter (2023)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 6,0

Bron: The Hallmark Channel/Netflix
Als Brooks, Kerries vroegere plaaggeest waar zij stiekem een crush op had, onverwacht mede-eigenaar van het familiebedrijf wordt, staat zij niet te popelen om met hem samen te werken. De ooit beste vriend van Kerries broer, koopt zich in de snoepwinkel in vanwege diverse redenen. Wat steekt er achter deze actie en kan Kerrie zich over haar tegenzin heen zetten? Leidt de romantische setting van het jaarlijkse Winterfest tot amoureuze gevoelens of valt alles in duigen? Lees hier waar je vanaf 1 december Fall Into Winter kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Fall Into Winter

I'm Glad It's Christmas (2022)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,7

Bron: The Hallmark Channel/Netflix
Het verhaal gaat over Cora. Zij doet er alles aan om Holly, een verkoopster die ervan droomt op Broadway op te treden, en Jason, een jingleschrijver en alleenstaande vader, samen te brengen voor het vakantieconcert van de stad. Lees hier waar je vanaf 1 december I'm Glad It's Christmas kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van I'm Glad It's Christmas.

A Merry Christmas Wish (2022)

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 6,3

Bron: The Hallmark Channel/Netflix
Janie, een opkomende marketingmanager die in New York woont, keert terug naar haar geboorteplaats Woodland Falls als haar oudoom Randall overlijdt. Randall heeft er zelfs voor gezorgd dat zijn boerenknecht, Dylan, zal helpen bij het evenement dat wordt gehouden in de uitgestrekte schuur van de boerderij. Zich ervan bewust dat haar vriend uit Manhattan graag wil dat ze terugkeert naar de stad, zodat het paar kan vertrekken naar een eerder geplande vakantie op het strand, begint Janie een onverwachte emotionele ruk te voelen over het leven op een meer authentieke, betekenisvolle manier. Lees hier waar je vanaf 1 december A Merry Christmas Wish kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van A Merry Christmas Wish.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's