Feyenoord - PSV live op tv en online (topper Eredivisie)

Feyenoord - PSV live op tv en online (topper Eredivisie)
Topper in de veertiende speelronde

Sport :

Op zondag 3 december spelen Feyenoord en PSV in de veertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot was redelijk kansloos tegen Atlético Madrid afgelopen week, waardoor ze niet verder gaan in de Champions League en een kans krijgen in de tussenronde van de Europa League. Dat de Rotterdammers deze wedstrijd wel moeten winnen om nog een kans te maken in de titelstrijd, zal nog wel voor wat extra spanning op deze wedstrijd leggen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

PSV
PSV kan bij een overwinning op Feyenoord een hele grote stap zetten naar het kampioenschap in de vaderlandse competitie. Bij een overwinning op de Rotterdammers staan ze tien punten voor. Peter Bosz probeert natuurlijk het beste beentje voor te zetten, maar met Noa Lang en Hirving Lozano in de lappenmand hebben ze rechts toch een klein probleempje.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - PSV is zondag 3 december om 12.15 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV