NEC Nijmegen - Ajax live op tv en online (Eredivisie)

NEC Nijmegen - Ajax live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in de veertiende speelronde

Sport :

Op zondag 3 december spelen Ajax en NEC in de veertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Goffert Park in Nijmegen. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten NEC Nijmegen - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers staan er onder John van 't Schip zichtbaar beter voor dan onder Maurice Steijn, maar de resultaten zijn nog steeds niet echt om over naar huis te schrijven: vooral het gelijke spel tegen Almere City een aantal weken geleden heeft het team een klein knouwtje gegeven. Ook het Europa League avontuur is voorbij: een overwinning op AEK kan ze nog een plek in de tussenronde Conference League bezorgen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

NEC Nijmegen - Ajax is zondag 3 december om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV