Vanaf deze datum kan je de hitfilm Barbie streamen vanuit je luie stoel

Vanaf deze datum kan je de hitfilm Barbie streamen vanuit je luie stoel
Greta Gerwig maakt feministische vertelling

Film :

Het is één van de meest succesvolle films van de afgelopen jaren en de meest succesvolle film ooit gemaakt door een vrouwelijke filmmaker: Barbie. De film is vanaf 15 december te streamen op HBO Max. Ook is de film te huur op Pathé Thuis en de andere VOD-diensten.

Ook op HBO Max
Eén van de meest succesvolle bioscoopfilms van de afgelopen jaren en zelfs de meest succesvolle film van dit jaar in de bioscopen wereldwijd is vanaf de vijftiende december ook op HBO Max te zien. Wil je onder een dekentje lekker genieten van deze film? Dat kan dus straks!

Ryan Gosling als Ken in 'Barbie'. Bron: Warner Bros.

Het verhaal
De film volgt een van de Barbies die in Barbieland woont. Het leven lijkt perfect te zijn, totdat ze in een existentiële crisis beland. Nadat ze op bezoek gaat bij 'rare Barbie' is ze genoodzaakt naar de echte wereld te gaan om er achter te komen wat haar platvoeten verklaart. Eenmaal in de echte wereld blijkt het sprookje helemaal niet perfect te zijn.

Cast
Naast Margot Robbie (Babylon) en Ryan Gosling (La La Land) zijn ook America Ferrera (Dumb Money), Will Ferrell (Spirited), Kate McKinnon (Bombshell) en Kingsley Ben-Adir (Bob Marley: One Love) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd en geschreven door Greta Gerwig (Lady Bird).

Lees ook onze filmrecensie van Barbie.

Vanaf 15 december is de film Barbie te zien op HBO Max. Genre: komedie, fantasie. Tijdsduur: 114 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's