Nederlandse versie That’s My Jam start dinsdag op Omroep Zwart, NPO 3

Nederlandse versie That’s My Jam start dinsdag op Omroep Zwart, NPO 3
Quinty Misiedjan wordt Nederlandse Jimmy Fallon

Kijktip :

De internationale hit That’s My Jam komt naar Nederland en is vanaf dinsdag 12 december te zien bij Omroep Zwart op NPO 3. Je kunt dit muziekprogramma kennen van de bekende Amerikaanse presentator Jimmy Fallon, hier wordt de show gepresenteerd door Quinty Misiedjan.

That’s My Jam gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Jimmy Fallon
That’s My Jam is een muziek- en comedyspelshow, geïnspireerd op de populaire muziek segmenten van NBC's The Tonight Show met Jimmy Fallon. Tijdens de show nemen twee teams van beroemde gasten het tegen elkaar op in een reeks muziek- en triviaspellen die worden afgewisseld met spectaculaire muzikale optredens.

Diversiteit
Verschillende bekende gasten doen mee, zoals Shirma Rouse, Angela Groothuizen en Donnie, maar ook minder voor de hand liggende BN’ers zoals dragqueen Envy Peru, acteur Hamzo Othman en journalist Samya Hafsaoui. Zij gaan in één van de acht afleveringen de strijd met elkaar aan en laten hun talenten zien onder begeleiding van de liveband van Benny Hunna en music director Babette Labeij. Omroep Zwart focust met het programma op een grote diversiteit aan muziek uit alle tijden en genres, met veel aandacht voor hiphop, soul en R&B.

That’s My Jam is vanaf dinsdag 12 december wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van That’s My Jam terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's