Akwasi: 'Ik kreeg staande ovatie voor mijn Anton de Kom-lezing' (Op1)

Akwasi: 'Ik kreeg staande ovatie voor mijn Anton de Kom-lezing' (Op1)

Akwasi: 'Ik kreeg staande ovatie voor mijn Anton de Kom-lezing' (<em>Op1</em>) We zien Akwasi tegenwoordig niet meer veel op tv maar dinsdagavond was de veelbesproken en regelmatig bekritiseerde Omroep Zwart-directeur daar ineens weer, bij Op1. Hij sprak daar over de Anton de Kom-lezing (een jaarlijkse lezing over discriminatie en intolerantie), die hij eerder die dag hield in Amsterdam. Hoe ging het: 'Ik hoorde van de hoofdredacteur van Trouw dat het voor het eerst was dat iemand een staande ovatie kreeg.' Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Bovenaan deze pagina kun je nogmaals zien wat Johan Derksen van de veelbesproken woede-uitbarsting van Akwasi op de Dam vond. Bekijk ook Ziet Angela de Jong Matthijs van Nieuwkerk terugkomen met talkshow? (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Heftig: frietbakkers Coen & Franky filmen ravage na raketaanval in Oekraïne (video) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 28 juni 2023 om 09:09

We zien Akwasi tegenwoordig niet meer veel op tv maar dinsdagavond was de veelbesproken en regelmatig bekritiseerde Omroep Zwart-directeur daar ineens weer, bij Op1. Hij sprak daar over de Anton de Kom-lezing (een jaarlijkse lezing over discriminatie en intolerantie), die hij eerder die dag hield in Amsterdam. Hoe ging het: 'Ik hoorde van de hoofdredacteur van Trouw dat het voor het eerst was dat iemand een staande ovatie kreeg.'

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Bovenaan deze pagina kun je nogmaals zien wat Johan Derksen van de veelbesproken woede-uitbarsting van Akwasi op de Dam vond.

Actuele video's

Meer actuele video's