Ajax - Sparta live op tv en online (Eredivisie)

Ajax - Sparta live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in vijftiende speelronde

Sport :

Op zaterdag 9 december spelen Ajax en Sparta in de vijftiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Sparta

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van John van 't Schip heeft een aantal prima weken achter de rug en met de overwinning op RKC in de inhaalwedstrijd is er ook ruimte om naar boven te kijken. Met 21 punten staan ze nu gelijk met de directe tegenstander van zaterdag: Sparta. Een ploeg die al een aantal jaar ten onrechte als angstgegener voor de Amsterdammers wordt neergezet: van de afgelopen tien Eredivisie-duels won Ajax er namelijk tien.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Sparta is zaterdag 9 december om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV