Samenvatting RKC Waalwijk - Ajax (Eredivisie)

Samenvatting RKC Waalwijk - Ajax (Eredivisie)

Zaterdag 30 september 2023 om 21:00

Let op: deze wedstrijd is later afgemaakt nadat de wedstrijd werd gestaakt vanwege de vreselijke botsing in de slotfase. De uitgebreide samenvatting van het gedeelte voor de hervatting zie je onderaan de pagina.

Goals en hoogtepunten RKC Waalwijk - Ajax

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Ajax

Ajax en RKC Waalwijk spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Lees hier waar je de wedstrijd RKC Waalwijk - Ajax op tv kunt kijken.

Opstelling Ajax
Gorter; Rensch, Sutalo, Hato, Avilla; Van den Boomen, Tahirovic, Mikautadze; Hlynsson, Brobbey, Borges.

Opstelling RKC Waalwijk
Vaessen; Lelieveld, Gaari, Bruma, Meijers; Bakkali, Felida, Oukili, Cleonise; Min, Kramer.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk in de Eredivisie.

Samenvatting <em>RKC Waalwijk - Ajax</em> (Eredivisie) Bekijk de hoogtepunten van de hervatting Let op: deze wedstrijd is later afgemaakt nadat de wedstrijd werd gestaakt vanwege de vreselijke botsing in de slotfase. De uitgebreide samenvatting van het gedeelte voor de hervatting zie je onderaan de pagina. Goals en hoogtepunten RKC Waalwijk - Ajax Samenvatting RKC Waalwijk - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » RKC - Ajax definitief gestaakt vanwege ernstige botsing doelman Etienne Vaessen (video) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Ajax Ajax en RKC Waalwijk spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. De wedstrijd begint om 21.00 uur. Lees hier waar je de wedstrijd RKC Waalwijk - Ajax op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Ajax - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video » Opstelling AjaxGorter; Rensch, Sutalo, Hato, Avilla; Van den Boomen, Tahirovic, Mikautadze; Hlynsson, Brobbey, Borges. Opstelling RKC WaalwijkVaessen; Lelieveld, Gaari, Bruma, Meijers; Bakkali, Felida, Oukili, Cleonise; Min, Kramer. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting RKC Waalwijk - Ajax (Eredivisie)

Actuele video's

Meer actuele video's