Serierecensie: My Life with the Walter Boys is soap die alles in de hoogste versnelling doet

Serierecensie: My Life with the Walter Boys is soap die alles in de hoogste versnelling doet
Komt het uit een computer of uit een pen?

Film :

Vanaf donderdag 7 december staat het eerste seizoen van My Life with the Walter Boys op Netflix. Als je denkt dat het niet mogelijk is om alle soap-tropes in één serie te stoppen heeft het mis: deze serie krijgt het voor elkaar. Is het daardoor een langdradige mix of is het nog wel het kijken waard? Lees hier de recensie van My Life with the Walter Boys seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Liefde of vriendschap?
Wanneer een tragedie het leven van een tiener overhoop haalt, gaat ze bij het grote gezin van haar voogd in een klein dorp wonen. Daar leert ze over liefde, hoop en vriendschap.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 7,2

Deze boekverfilming van de bestseller van Ali Novak belooft een coming-of-age drama te worden verpakt in een serie van maar liefst tien (!) afleveringen. Wat volgt is een brei aan informatie in de eerste afleveringen die een aantal steken mist en daardoor richting het slot een wirwar aan draden wordt. Alle soapelementen die je uit een gemiddelde goed lopende Netflix serie - denk bijvoorbeeld aan Emily in Paris - kent, zitten ook in deze serie. Alles wordt net weer een beetje overdreven, waardoor het af en toe niet meer te volgen is. Een serie die je kunt kijken, maar net zo makkelijk kunt overslaan. 2 sterren.

Cast
We zien onder andere
Nikki Rodriguez, Noah LaLonde en Ashby Gentry in deze serie. Deze productie wordt geleid door Melanie Halsall (Itch).

Nikki Rodriguez en Noah LaLonde in 'My Life with the Walter Boys'. Bron: Netflix

Vanaf 7 december 2023 is My Life with the Walter Boys seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: drama, soap. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's