Bekijk de trailer van het állerlaatste deel van The Crown, vanaf 14 december op Netflix

Bekijk de trailer van het állerlaatste deel van The Crown, vanaf 14 december op Netflix

Friday 1 December 2023 om 17:44

Voor de allerlaatste keer staat Koningin Elizabeth centraal in de dramaserie The Crown. De laatste zes afleveringen van de prijswinnende dramaserie is vanaf donderdag 14 december te zien op Netflix. De trailer zie je hieronder.

Bekijk de trailer van het állerlaatste deel van <em>The Crown</em>, vanaf 14 december op Netflix Voor de allerlaatste keer staat Koningin Elizabeth centraal in de dramaserie The Crown. De laatste zes afleveringen van de prijswinnende dramaserie is vanaf donderdag 14 december te zien op Netflix. De trailer zie je hieronder. Lees hier onze serierecensie van de eerste vier afleveringen van The Crown seizoen 6. Begeerde vrouwIn het tweede deel keert Prins William terug naar Eton. Hij probeert nog steeds de tragische dood van zijn moeder te verwerken, te midden van de toenemende aandacht van jonge vrouwelijke fans. Het lijdt tot spanningen in de familie, maar geeft hem ook het doorzettingsvermogen om te vechten voor de meest begeerde vrouw van de campus: Kate Middleton. Het laatste deel van The Crown seizoen 6 is vanaf 14 december te zien op Netflix. Lees en bekijk ook het uitzendschema van The Crown seizoen 6. Bekijk ook Bekijk de trailer van het eerste deel van The Crown seizoen 6 met Diana in middelpunt Bekijk deze video » Veel kritiek op laatste seizoen The Crown: 'Vergeet niet; het is een serie' (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van het állerlaatste deel van The Crown, vanaf 14 december op Netflix

Lees hier onze serierecensie van de eerste vier afleveringen van The Crown seizoen 6.

Begeerde vrouw
In het tweede deel keert Prins William terug naar Eton. Hij probeert nog steeds de tragische dood van zijn moeder te verwerken, te midden van de toenemende aandacht van jonge vrouwelijke fans. Het lijdt tot spanningen in de familie, maar geeft hem ook het doorzettingsvermogen om te vechten voor de meest begeerde vrouw van de campus: Kate Middleton.

Het laatste deel van The Crown seizoen 6 is vanaf 14 december te zien op Netflix. Lees en bekijk ook het uitzendschema van The Crown seizoen 6.

Actuele video's

Meer actuele video's