AZ - PSV live op tv en online (Eredivisie)

AZ - PSV live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in 16ste speelronde

Sport :

Op zondag 17 december spelen PSV en AZ in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Voorzichtig worden de eerste vergelijkingen al getrokken met de 'Invincibles', die in Londen furore maakten in het seizoen 2003-2004 en geen wedstrijd verloren. Zit dat er ook in voor de ploeg van Peter Bosz? AZ is de laatste ploeg voor de winterstop die ze nog even moeten passeren om compleet foutloos de winterstop in te gaan. Van de laatste vijf wedstrijden in het AFAS Stadion werden er drie gewonnen door PSV en twee door AZ: een gelijkspel tussen de twee ploegen heeft al in geen jaren meer plaatsgevonden: de laatste stamt uit 2010.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Voetbal is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

AZ - PSV is zondag 17 december om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Voetbal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's