Samenvatting AZ - PSV (Eredivisie)

Samenvatting AZ - PSV (Eredivisie)

Samenvatting <em>AZ - PSV</em> (Eredivisie) Goals en hoogtepunten AZ - PSV Samenvatting AZ - PSV (Eredivisie) Bekijk deze video » AZ - PSV: 0-4 door Luuk de Jong Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en AZ in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing AZ - PSV PSV en AZ spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Dennis Higler. Lees hier waar je de wedstrijd AZ - PSV op tv kunt kijken. Opstelling PSVBenitez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Saibari, Til; Tillman, L. de Jong, Bakayoko. Opstelling AZVerhulst; Sugawara, Bazoer, Martins Indi, Wolfe; Clasie, Dantas, Mihailovic; Poku, Pavlidis, Van Bommel. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en AZ in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting AZ - PSV (Eredivisie)
Sunday 17 December 2023 om 20:00

Goals en hoogtepunten AZ - PSV

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en AZ in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing AZ - PSV

PSV en AZ spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Dennis Higler.

Lees hier waar je de wedstrijd AZ - PSV op tv kunt kijken.

Opstelling PSV
Benitez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Saibari, Til; Tillman, L. de Jong, Bakayoko.

Opstelling AZ
Verhulst; Sugawara, Bazoer, Martins Indi, Wolfe; Clasie, Dantas, Mihailovic; Poku, Pavlidis, Van Bommel.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en AZ in de Eredivisie.

Actuele video's

Meer actuele video's