Kerst met de familie Meiland is zondag (Kerstavond) te zien bij SBS6

Kerst met de familie Meiland is zondag (Kerstavond) te zien bij SBS6
Meilandjes bezoeken Londen en vieren feest in Code Rosé

Kijktip :

Het is bijna Kerst en ook de Meilandjes vieren dit feest gezellig op nationale televisie. Op zondag 24 december kun je weer genieten van Kerst met de Meilandjes,de familie Meiland gaat weer op reis en viert feest met familie en vrienden.

Kerst met de familie Meiland gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv

Shoppen en kleiduifschieten
De realitysterren gaan uiteraard weer op pad om zich helemaal onder te dompelen in kerstsferen. Deze keer gaan Martien, Erica, Maxime en Montana naar Groot-Brittannië. Ze gaan lekker winkelen in Londen en bezoeken een traditionele Britse pub en Buckingham Palace. Ook gaan ze in het reuzenrad London Eye en de familie reist af naar het platteland voor een potje kleiduifschieten. En uiteraard moeten ze links rijden, dus of dat allemaal goed gaat...

Code Rosé
Maar dat niet alleen, de familie Meiland heeft afgelopen jaar natuurlijk de deuren geopend van Code Rosé. Het pension wordt voor de gelegenheid helemaal versierd in kerstsfeer en alle vrienden en familieleden die hebben meegeholpen bij dit project komen langs. Met z’n allen vieren ze feest, worden cadeaus uitgepakt en genieten ze van een kerstdiner.

Kerst met de familie Meiland is zondag 24 december om 20.00 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's