Zielige beelden: Hond van Maxime Meiland staat te bibberen bij de dierenarts

Zielige beelden: Hond van Maxime Meiland staat te bibberen bij de dierenarts

Donderdag 14 december 2023 om 13:45

Aan het begin van dit jaar verwelkomden Maxime Meiland en Leroy een nieuw lid in hun gezin: het schattige hondje Hummer. Op donderdagochtend deelt Maxime echter triest nieuws over het kleine beestje.

Tekst gaat verder onder de video.

Zielige beelden: <em>Hond</em> van <em>Maxime Meiland</em> staat te bibberen bij de <em>dierenarts</em> Aan het begin van dit jaar verwelkomden Maxime Meiland en Leroy een nieuw lid in hun gezin: het schattige hondje Hummer. Op donderdagochtend deelt Maxime echter triest nieuws over het kleine beestje. Tekst gaat verder onder de video. HummerOp haar TikTok en Instagram deelt Maxime een video waarin ze aangeeft dat Hummer een bezoek moet brengen aan de dierenarts. In de video is te zien hoe Hummer staat te huilen en te bibberen bij de ingang van de dokter. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ophef om hond Hummer van Maxime Meiland: "Krijgt bijna geen adem" (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland met Claire in de achtbaan: "Sorry voor mijn irritante gil" (video) Bekijk deze video » Zien: Maxime Meiland schakelt advocaat Sébas Diekstra in voor juridische strijd rondom verkrachting Bekijk deze video »
Entertainment :

Hummer
Op haar TikTok en Instagram deelt Maxime een video waarin ze aangeeft dat Hummer een bezoek moet brengen aan de dierenarts. In de video is te zien hoe Hummer staat te huilen en te bibberen bij de ingang van de dokter.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's