Talkshow Op de matrix komt op dinsdag met een speciale kerstspecial

Talkshow Op de matrix komt op dinsdag met een speciale kerstspecial
Over onder meer het meest trashy kerstdiner

Kijktip :

Het programma Op de matrix is nog maar sinds een paar weken op de buis te zien, maar er wordt nu al een special uitgezonden. De speciale kersteditie van Op de matrix wordt dinsdag 26 december uitgezonden op NPO 3.

Op de matrix gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Iconische kersthits
In een speciale kersteditie van Op de matrix legt presentator Faberyayo de meest iconische kersthits, highbrow kerstfilms, het meest trashy kerstdiner en de meest cringy kerstspelletjes, samen met de leukste gasten op de Matrixmas. Onder andere Bente, Christina Curry, Fjeze Fur, Willie Wartaal, Bokoesam en Abel van Gelswijk zijn te gast.

Iconic of cringe?
Deze talkshow gaat over welke content de moeite waard is om te kijken, lezen, luisteren of spelen, en ook wat vooral niet…Gastredacteuren bespreken, onder leiding van presentatoren Mandy Woelkens en Annefleur Schipper, het popcultuur-nieuws van het moment. Ze bespreken het niet alleen, maar beoordelen het ook door het op een matrix te plaatsen. Is het highbrow of trash? Iconic of cringe?

Op de matrix is elke werkdag om 22.30 uur te zien op NPO 3, met op dinsdag 26 december de kerstspecial. Je kunt alle afleveringen van Op de matrix terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's